Vuoden hauskimmat ja rentouttavimmat virkistyspäivät vietetään Hämeenlinnassa!

Tutustu kumppanikohteidemme virkistyspäivätarjontaan alla, ole yhteyksissä meihin ja mietitään paras ohjelmakokonaisuus juuri teidän ryhmällenne! Me tunnemme Hämeenlinnan ja autamme mielellämme. Palvelu on teille maksuton. Tervetuloa viihtymään!

KOHTEET JA PALVELUT:

Fenix Ohjepalvelut tulevat sinne missä ryhmäsi on.

KATAJISTONRANTA JA FENIX OHJELMAPALVELUT

Katajistonrannassa vietät onnistuneet ja elämykselliset työhyvinvointipäivät luonnonhelmassa. Alue soveltuu 10-1000 hlön tilaisuuksiin. Ohjelmista ja aktiviteeteista vastaa Katajistonrantaakin luotsaava Aulanko Outdoors sekä Fenix Ohjelmapalvelut, joka hoitaa tilaisuutenne avaimet käteen -periaatteella.  

Ohjelmat voidaan toteuttaa kokonaisuudessaan Aulangolla Katajistonrannassa, jossa valittavananne on monipuolinen kattaus luontoliikuntalajeja sekä ryhmäytymistä tukevia tiimiohjelmia ympäri vuoden. Ruokailut järjestyvät joko sisätiloissa kartanolla, tapahtumaladolla tai retkihenkisesti nuotiolla. Päivän kruunaa tietenkin pehmeät löylyt sekä virkistävä pulahdus Vanajaveden aaltoihin.

Suurin osa ohjelmista voidaan toteuttaa myös seudun muissa kohteissa, valintanne mukaan. Miltä kuulostaisi vaikkapa:

  • Luontoliikuntaa vesillä: suppailua, melontaa, kirkkoveneretkiä ja tutustumisia purjelautailuun
  • Muuta luontoliikuntaa kesäaikaan mm: fatbiket, kickbiket, frisbeegolf, jousiammunta, fast scoop, mobo-suunnistus, geokätköily
  • Luontoliikuntaa talviaikaan mm: lumikenkäily – ja liukulumikenkäretket, curling luonnonjäällä, pilkkiretket, fatbiket
  • Vauhdikkaat tiimiseikkailut; Tour de Aulanko, Escape Aulanko, Amazing Race Jr, Team  Challenge, Hilpeät Heinähatut…
  • Juonnetut iltaohjelmat: Casino Royal, Salakapakka, After Ski, Wild Wild West…
  • Ryhmäliikuntaa terveysliikunnan näkökulmasta työyhteisöille: toiminnalliset kehonpainoharjoitteet kiertoharjoitteluna, kahvakuula, keppijumppa, jooga, taiji, dynaamiset venyttelyt ja rentoutustuokiot, foam roller, pilates, UKK kuntokartoitukset…
Flow-Park Ahvenisto

AHVENISTON TOIMINTAPUISTO

Ahveniston Toimintapuistossa luontoliikuntapalvelut lyövät kättä kiehtovan olympiahistorian kanssa aivan Hämeenlinnan keskustan vieressä. Ahveniston alue on poikkeuksellisen kaunis kokonaisuus, jossa sydämenä toimii harjujen ympäröimä syvä ja kirkasvetinen suppajärvi, jonka ympärille on rakennettu moderneja luontoliikuntapalveluita.

Esimerkkiohjelma Amazing Race Ahvenisto:

Amazing Race Ahvenisto on erityisesti ryhmille suunniteltu seikkailuhenkinen tiimiohjelma. Tiimi etenee Ahveniston alueen luonnossa rastilta toiselle saaden ohjeet uudelle rastille suoritettuaan edellisen. Tiimiohjelma räätälöidään aina saapuvan porukan toiveiden mukaisesti ja näin aktiviteetti sopii kaiken kuntoisille. Lähtökohtaisesti rastit vaativat oivaltamista, luonnossa liikkumista ja ryhmätyötaitoja, mutta rasteja on mahdollista toteuttaa myös enemmän seikkailu-urheiluhenkisiksi tiimin niin halutessaan.

Retkieväät Evolla

EVON LUONTO

Evon Luonnon kohteet sijaitsevat liki ruuhka-Suomen keskuksia, mutta silti omassa rauhassa kauniin luonnon keskellä. Kohteet tarjoavat mahtavat puitteet reippaalle ja hauskalle hyvinvointitapahtumalle, jossa syke laskee ja fiilis paranee. Kaikilla mukavuuksilla ja monipuolisilla lisä- ja ohjelmapalveluilla.

Evon kohteiden lähistöllä sijaitsee Evon maankuulu ulkoilu- ja virkistysalue, jossa tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja retkeilystä kalastukseen ja metsästykseen – ympäri vuoden. Evon kohteistamme Syväjärvi soveltuu erityisen hyvin eräelämää arvostaville, sillä erähenkinen kohde sijaitsee aivan oman kalaisan järven rannalla.

Jousiammuntaa Kiipulassa

KIIPULA

Kiipulalla on pitkä kokemus työhyvinvointipäivien toteuttamisessa isoillekin ryhmille. Toteutamme työhyvinvointipäiviä yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa. Työhyvinvointipäivät voivat koostuvat erityyppisistä aktiviteeteista ja asiantuntijaluennoista toiveidenne mukaan.

Ja mikä parasta, Kiipulassa onnistuu aktiviteetit vaihtoehtoisesti myös sisätiloissa, joten Suomen vaihteleva sää ei tuota teille päänvaivaa. Kiipulasta löytyy useampi sisäliikuntatila, 2 kpl uima-altaita, kuntosali jne.

Aulangon kylpylä

SCANDIC AULANKO

Kylpylähotelli ja ympäröivä Aulanko tarjoavat loistavat puitteet ohjelmallisille hyvinvointipäivälle. Golfkenttä, kiipeilypuisto, ratsastuskoulu, Aulangon metsä, Vanajavesi – ei voi enempää toivota ympäristöltä, jossa pääsee harrastamaan aktiviteetteja laidasta laitaan. Aulanko-saliin mahtuu 550 henkilöä ja Aulanko Areena tarjoaa upeat tilat aina 800 henkilölle, joten sisätiloissakin voit järjestää tapahtumarikkaan hyvinvointipäivän.  

Opastekylttejä Aulangolla

SOKOS HOTEL VAAKUNA HÄMEENLINNA

Vaakunan sijainti Hämeenlinnan keskustassa tuo paljon mahdollisuuksia hyvinvointipäivän viettoon. Hotellissa sinulla on mahdollisuus rauhoittua Vanajaveden äärellä, kävellä tai pyöräillä upeaa rantareittiä tai lähteä vaikka melomaan ja nauttimaan upeasta luonnosta.

Miltä kuulostaisi vaikkapa yhteinen aloitus hotellilla ravitsevan aamiaisen kera, tämän jälkeen ulkoilemaan, vierailemaan Taidemuseolla tai Hämeen Linnassa ja päivän päätteeksi saunomaan hotellin upealle saunaosastolle. Tai sitten yhdessä ensin Paint&Wine -ohjelma ja tämän jälkeen maukas illallinen Le Blason -ravintolassa.

Puisto Prgerin tunnelmaa Hämeenlinnan keskustassa.

RESTATEAM RAVINTOLAT

Ravintola Uoma, Ravinteli Vintti sekä Puisto Brgr tarjoavat korkealaatuisen ravintolaelämyksen kaikille aisteille. Tähän on helppo yhdistää vaikka Fenix Ohjelmapalveluiden kautta Amazing Race -kaupunkiseikkailu Jr – niin tyhypäivä jää varmasti mieleen!

TAWASTIA GROUP

Tawastia Groupilla on tarjolla useita erilaisia tiloja juhlia ja yksityistilaisuuksia varten. Täysin uudistetussa Hotelli Emiliassa on yksityisesti varattavissa Emilia-klubi, tilaussauna ja kokouskabinetti. Emilia-klubilla vietät rennon tilaisuuden tunnelmallisessa ympäristössä. Sopiva henkilömäärä on 25-45.

Café Bar Skogsterissa on varattavissa yksityiskäyttöön alakerran Rommikellari, katutaso tai suurempiin juhliin molemmat kerrokset yhdessä jopa 300 hengelle. Ravintola Piparkakkutalon kabineteissa vietät yksityisjuhlat juhlavasti kauniissa puitteissa. Pub Albertin Kellarissa vietät rennot juhlat pubimaisessa tunnelmassa. Yhdistä näihin kohteisiin hyvän ruuan lisäksi vaikkapa drinkkikoulu tai winetasting ja elämys on vertaansa vailla.

Hämeen keskiaikainen linna

HÄMEEN LINNA

Hämeen linnan Luentosali on jopa 120 hengen luentoihin, koulutuksiin, ja kokouksiin soveltuva tapahtumatila. Myös vallihautojen ympäröimät Linnanniemen piha-alueet tarjoavat mahtavat puitteet tilaisuuksille Vanajaveden rannalla. Piha-alueilla on juhlinut jopa 3000 ihmistä ruoka- ja juomatarjoilupisteineen, lounge-alueineen, terasseineen ja esiintymislavoineen.

Miltä kuulostaisi vaikkapa Pako Linnasta ohjelma ja sen jälkeen maittava ruokailu linnan tiloissa? Lisätietoja Pako Linnasta ohjelmasta löydät täältä.

Linnanniemen alueelle sijaitsee myös Vankilamuseo ja Tykistömuseo.

Fenix Ohjelmapalvelut tarjoavat niin luonto- kuin tiimipäiväohjelmia toiveidenne mukaan.

VANAJANLINNA

Linna ja sitä ympäröivä puutarha mahdollistavat monipuoliset oheisohjelmat ympäri vuoden, ympäristössä, joka jää varmasti jokaisen mieleen. Laaja yhteistyöverkostomme ja omat ohjelmamme takaavat, että saatte tilaisuutenne luonteen mukaisen ja kokonaisuuden täydentävän ohjelman. Päivään voi sisällyttää erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmia tiimikisailusta murhamysteeriin ja joogasta pyöräilyyn. Unohtamatta tietenkään Linna Golfin upeaa viheriötä.

Muista myös Metsänvartijan Tila, jossa ryhmänne pääsee viettämään virkistyspäivää täysin omassa rauhassa, oman aikataulunsa mukaan. Metsänvartijan Tilalla iso sali sisäohjelmiin, isot piha-alueet ulkoaktiviteeteille, järvi vesilajeille ja savusauna rentoutumiseen.

Inkalan Kartanon vanha päärakennus tarjoaa tilat niin juhliin kuin kokouksiin.

INKALAN KARTANO

Rentoudu Inkalan Kartanon luonnon rauhassa! Inkalaa ympäröi metsä, järvimaisema ja luontopolut. Hengähdä hetki kartanon puutarhassa. Poikkea metsään kävelylle. Virkisty souturetkellä. Tai ota omaa aikaa kaikessa rauhassa. Katsele, kuuntele ja ihastu. Lisäksi yhteistyökumppanimme järjestävät erikseen tilauksesta yhteistä ohjelmaa, muun muassa melomista, liikuntaa ja retkiä. Ohjelman kruunaa Inkalan Kartanon suussa sulavat herkut ja savusauna Alajärven rannalla.

Metsäjoogaa Ilorannassa

ILORANTA

Iloranta tarjoaa loistavat puitteet työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin keskellä luontoa, metsän ja veden äärellä. Työhyvinvointipäivää voi sisällyttää aktiviteetteja ulkona tai sisällä, luentoja palautumisesta, mielen hyvinvoinnista tai arjessa jaksamisessa. Myös ruisleivän leivonta yli 100-vuotiseen juureen on mahdollista työhyvinvointipäivän aikana.

Linnagolfin upea maisema klubitalolle.

SUOMEN TIILAAKSO

Hämeenlinnan seutukuntaa kutsutaan Suomen Tiilaaksoksi, eikä ihme – viisi eritasoista golfkenttää palvelevat niin aloittelijoita kuin konkareitakin. Golfkentät tarjoavat ainutlaatuiset puitteet lähipelin hiomiseen, sekä laajoja väyliä vesiesteineen ympärillään kaunis luonto ja ainutlaatuiset kulttuurimaisemat.

Kentät sijaitsevat vain noin vartin matkan päässä toisistaan – ja vain tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta. Yhdistä kokous ja golf – kaikkien kenttien yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä sijaitsee monipuoliset mahdollisuudet erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen sekä majoittumiseen. Ja missä miljöössä! Sopii kaiken tasoisille golffaajille.

Kentät: Aulanko Golf Hugo ja Eversti, Linna Golf, Tawast Golf, Hattula Golf

Elämältä kaiken sain näyttelijöitä

HÄMEENLINNAN TEATTERITARJONTAA

Hämeenlinnan Teatteri
120-vuotias Hämeenlinnan Teatteri tarjoaa omaleimaisen ja taiteellisesti korkeatasoisen ohjelmiston Verkatehtaan ainutlaatuisessa kulttuuriympäristössä. Esityskauden 2024 ohjelmisto on todella monipuolinen ja mukaansatempaava. Luvassa on tuhansia tunteita laajalla skaalalla – naurua, riemua, haikeutta ja vähän kauhuakin. Ohjelmisto koostuu sekä hienoista omista näytelmistä että usean teatterin yhteistuotannoista, ja mukana on myös monia upeita vierailuesityksiä.

HUK – Hämeenlinna uusi kesäteatteri

HUK – Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri on Hämeenlinnan Kaupunginpuistossa, noin kahden kilometrin päässä keskustasta, sijaitseva kesäteatteri. Kesäteatterissa on nouseva katsomo ja se on kokonaan katettu.

Kesällä 2024 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään kiitelty musiikkikomedia Elämältä kaiken sain. Se on inhimillinen tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, joka sotkee kaiken. Esitys on viihdyttävä ja romanttinen komedia, jossa elämä yllättää ja rakkaus kipunoi. Lopussa voi vain huokaista; mikään ei mennyt niin kuin piti, mutta kaikki meni silti ihan hyvin!

Yhdistä teatteriin ruokailuelämys ja ohjelma on valmis!

Luonto-ohjelmia

WELLBEING SUPERSTARS

Kaipaatko hyvinvoinnin tai johtamisen motivaatioluentoa, mukavaa yhteistä tekemistä tai niiden kombinaatiota? Wellbeing Superstars on omistautunut luomaan suurempien ja pienempien tiimien kohtaamisia, jotka jättävät unohtumattoman jäljen.

Tarjoamme laajan kirjon palveluja, joihin kuuluvat luennot, työpajat, tyhy-päivät, aktiviteetit ja muut vastaavat palvelut räätälöidysti niin pienille kuin isoillekin ryhmille. Teille sopivassa kohteessa.

Valitse näistä:
Isot ryhmät ja tekeminen & luonto keskiössä:
Katajistonranta & Fenix Ohjelmapalvelut
Evon Luonto
Kiipula
Aulanko
Ahvenisto

Kaupunkikohteet, viihtyminen, kaupunkikulttuuri ja hyvä ruoka
Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna
Restateam
Tawastia Group
Hämeen linna

Kartano- ja maaseutukohteet
Vanajanlinna
Inkala
Iloranta
Metsänvartijan Tila

Kulttuuritarjontaa
Verkatehdas
HUK – Hämeenlinnan uusi kesäteatteri
Hämeenlinnan Teatteri

Ohjelmaa tilaisuutenne yhteyteen
Fenix Ohjelmapalvelut
Wellbeing Superstars

***

Kysy lisää ja mietitään juuri teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus.
myynti@hameenlinnakongressi.fi
p. +358 40 5661 662

Kuva: Fenix Ohjelmapalvelut, melontaretki Vanajavedellä