Haluatko kumppaniksi?

Hämeenlinna kokous & kongressin kumppanina pääsette mukaan aktiiviseen kokous- ja tapahtumakohdeverkostoomme sekä myynti- ja markkinointitoimenpiteisiimme. Mikäli haluatte lisää myyntiä, näkyvyyttä ja yhteistä tekemistä sekä vaikuttamista, niin tämä verkosto on ehdottomasti valintanne!

Mistä on kyse?

Hämeenlinna kokous & kongressi on tammikuussa 2023 toimintansa käynnistänyt Hämeenlinnan myynti- ja markkinointipalvelu, joka keskittyy erilaisten yritystapahtumien, kokousten ja kongressien houkuttelemiseen kaupunkiin. Myyntipalvelu lähestyy aktiivisesti B2B-kohderyhmän toimijoita valtakunnallisesti ja myöhemmin myös kansainvälisesti, auttaen asiakkaita maksutta kartoittamaan kaupungista tilaisuuksilleen parhaiten sopivat tilat ja muut tarvittavat palvelut.

Ketkä ovat mukana?

Hämeenlinna kokous & kongressi -palvelu tuotetaan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin ja yritysten kesken. Työtä hallinnoi Verkatehdas Oy ja toimintaa on ollut käynnistämässä alueen isoimmat kokous- ja kongressitoimijat; Vanajanlinna Oy, Verkatehdas Oy, Scandic Aulanko, Original Sokos Hotel Vaakuna ja Tawastia Group. Lisäksi mukana yhteistyössä on Linnan Kehitys Oy sekä Ammattiopisto Tavastia. Tervetuloa mukaan osaksi verkostoa!

Lue tiedote perustamisesta. 

Yhteistyön tehtävät ja tavoitteet

Yhteistyön tärkeimpänä tehtävänä on tehdä toimenpiteitä, jotka tuovat alueelle euroja. Tämä tarkoittaa aktiivista myyntityötä B2B-kohderyhmälle kotimaassa sekä myöhemmin kansainvälisesti. Imago- ja brändityöllä sekä yhteismarkkinoinnilla pyritään taas lisäämään Hämeenlinnan ja kumppanikohteiden kilpailukykyä ja kiinnostavuutta tapahtumakohteena. Visiona on olla houkutteleva tapahtumien Hämeenlinna. Kasvava, menestyvä, palveleva, kestävästi rakentuva ja tunnettu.

Rahoitus

Rahoitus perustuu Hämeenlinnan kaupungilta saatuun avustukseen (50 000 € / vuosi) ja kumppaniyrityksien rahoitukseen (min. 50 000 € / vuosi). Uusille kumppaneille tarjoamme kumppanuuspakettia hintaan 1500 € + alv / vuosi (min. 2 vuotta 2023-2024), sisältäen sovitut toimenpiteet ja näkyvyyden. Tavoitteena on toimia tehokkaasti olemassa olevilla resursseilla siten, että kaikki saatu rahoitus ohjataan suoraan myynnin toimenpiteisiin ja toiminnan kehittämiseen.

Jäseneksi liittyminen

Hämeenlinna kokous & kongressi -kumppanuus on tarkoitettu alueen toimijoille, jotka näkevät yhteistyöstä syntyvän hyödyn, hyväksyvät johtoryhmän tekemät yleiset toimintalinjaukset sekä vastaavat laatu- ja palvelutasoltaan sopimuskumppaneille hyväksyttäviä kriteereitä. Yhteistyö perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja toisen kunnioittamiseen, joka mahdollistaa tehokkaan toiminnan, kehittymisen ja tavoitteiden saavuttamisen.

Katso yhteystiedot ja kysy kumppanuudesta!