Hämeenlinna Kampus

Kokoaan suurempi Hämeenlinna on paitsi monipuolinen tapahtumakaupunki, myös vireä opiskelu- ja työskentelykaupunki. Meillä voit yhdistää mielekkään työn, opiskelun ja vapaa-ajan – upeiden harrastus- ja liikuntamahdollisuuksien äärellä.

Opiskele matkailualalle Hämeenlinnassa!

Ammattiopisto Tavastiassa Hämeenlinnassa voit opiskella matkailualan perustutkinnon tai täydentää opintojasi ammattitutkinnolla! Matkailualan perustutkinto on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat työskennellä matkailualalla ja ehkä jatkaa opintojasi myöhemmin ammattikorkeakoulussa. Matkailupalvelujen ammattitutkinto taas tarjoaa lisäosaamista tapahtuma- ja kongressialalla työskentelyyn henkilölle, joka on jo hankkinut alan peruskoulutuksen tai vastaavan osaamisen työelämässä.

Lue lisää koulutuksista! 

Työ- ja harjoittelupaikat kumppanikohteissa

Hämeenlinna kokous & kongressi on alueen tapahtuma-, kokous- ja matkailualan toimijoiden yhteistyöryhmä. Haluamme, että Hämeenlinna kiinnostaa myös matkailualan opiskelu- ja työpaikkana, ja siksi olemmekin aktiivisesti mukana luomassa uratarinoita ja -mahdollisuuksia. Listaamme mukana olevien toimijoiden avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja tälle sivulle, jonka lisäksi voit suoraan yhteydessä itseäsi kiinnostavaa kohteeseen.

Selaa mukana olevia toimijoita!  Avoimet työ- ja harjoittelupaikat kumppanikohteissa 

Alan työpaikat Hämeenlinnan alueella

Katso Duunitorin listaus Kanta-Hämeen alueen työpaikoista tapahtuma-, kokous- ja matkailualalla.

Katso listaus!