Miksi Hämeenlinnaan?

Me tunnemme Hämeenlinnan ja autamme löytämään juuri teille sopivat tilat ja palvelut. Otathan siis yhteyttä jo siinä vaiheessa, kun mietit tapahtuman järjestämistä ja jutellaan toiveistanne lisää. Saat kauttamme kattavasti kaikki kokous- ja yritystapahtuman järjestämiseen liittyvät palvelut.

Valitse väestöllinen keskipiste tapahtumasi paikaksi

Hämeenlinna on Suomen väestöllinen keskipiste, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Suomen kasvukäytävällä. Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta on alle sadan kilometrin matka Hämeenlinnaan - Turustakaan kilometrejä ei kerry kuin 140. Hämeenlinnan rautatieasema on yksi pääradan merkittävimmistä asemista.

Katso junayhteydet. 

Sujuvuutta tapahtuman järjestämiseen

Hämeenlinna kokous & kongressi tarjoaa tapahtuman järjestämiseen helppoutta ja sujuvuutta, sekä asiakkaiden tarpeisiin kohdennettuja ratkaisuja. Monipuolisten tilojen ja palvelujen lisäksi se tarkoittaa luovuutta, rohkeutta, asiakaslähtöisyyttä, palveluhenkisyyttä ja ketteryyttä. Haluamme, että tilaisuutenne onnistuu ja viihdytte Hämeenlinnassa.

Keskustellaan! 

Kokous & kongressin maksuttomat palvelut

Asiantuntija-apu tapahtuman ideointi- ja suunnitteluvaiheeseen • Asiakkaiden tarpeisiin kohdennetut tarjoukset ja kilpailutukset • Tila-, majoitus- ja ravintolavaraukset kumppaneidemme tarjonnasta • Elämyksellisten oheis- ja ohjelmapalveluiden esittely ja ideointi • Tutustumisvierailut ja kohde-esittelyt • Apua kokouksen, kongressin tai tapahtuman hakuprosessiin • Hämeenlinnan esittely kokous-, kongressi- ja tapahtumakaupunkina

Katso esittelyvideo!  Tutustu virtuaaliesitteseen! 

Monipuoliset tilat – kaupungissa tai maaseudulla

Hämeenlinnan tapahtuma- ja kokouskohteita löytyy niin idylliseltä maaseutualueelta kuin keskustan tuntumasta, jossa kaupunki- ja luontomaisemat kietoutuvat toisiinsa. Kävijät voivat ammentaa voimaa luonnosta ja liikunnasta – pysähdy ja nauti järvistä, peltoaukeista tai harju- ja erämaamaastoista. Ihan lähellä.

Tutustu tapahtumakohteisiin. 

Suomen ruokamatkailun kärkikohde

Olennaisen osa tapahtumia, kokouksia ja kongresseja on ruoka – tee siitä elämys! Hämeenlinna on Suomen nouseva ravintolakohde, joka kannattaa tulla kokemaan itse.

Tutustu alueen ravintolatarjontaan. 

Aito kulttuuriympäristö ja historia

Linnan juurelle perustetun kaupungin historia ulottuu aina vuoteen 1638. Pitkä ja mielenkiintoinen historia sekä aito kulttuuriympäristö tarjoavat luonnollisia teemoja tapahtumien tueksi. Hyödynnetään yhdessä tarinoita tapahtumanne sisällöissä!