Tervetuloa Hämeenlinna kokous & kongressi Myyntitreffeille 29.9.

Tervetuloa tutustumaan Hämeenlinnan kokous- ja tapahtumakohdetarjontaan 29.9. ensimmäistä kertaa järjestettäville Myyntitreffeille! Päivä huipentuu Hyvin Sanottu -keskustelufestivaaleille!

Myyntitreffit on kutsuvierastilaisuus ja se on suunnattu työkseen kokouksia ja tapahtumia järjestäville henkilöille. Järjestämme kuljetukset paikan päälle sekä Helsingistä että Tampereelta, tapahtuma on osallistujille maksuton.

Iltapäivään ajoittuva ohjelma tarkentuu elokuun aikana, mutta ilmoittauduthan mukaan jo nyt, ja laita päivä kalenteriisi, koska paikkoja on rajoitetusti!

Myyntitreffit ovat messut pienoiskoossa. Päivän aikana pääsette tutustumaan kumppanikohteidemme tarjontaan ja kuulemaan viimeisimmät vinkit tapahtumajärjestelyihin Hämeenlinnassa. Mukana menossa loistavat kumppanikohteemme:

Verkatehdas Oy
Vanajanlinna Oy
Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeelinna
Scandic Aulanko
Scandic City
Tawastia Group; Hotelli Emilia, Ravintola Piparkakkutalo, Ravintola Skogster
Ammattiopisto Tavastia; matkailualan opiskelijat
Iloranta Oy
Torvinen Showtekniikka
Fenix Ohjelmapalvelut  
Katajiston Ranta
Evon luonto
JJResta Team; Ravintola Uoma, Ravinteli Vintti ja Puisto Brg
Hämeen linna
HUK Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri
Kiipula
Suomen Tiilaakso
Events Tampere
Inkalan Kartano
Kantolan Tapahtumapuisto

Päivä huipentuu Hyvin Sanottu -keskustelufestivaaleille, joka on Ylen, Erätauko-säätiön ja Hämeenlinnan kaupungin yhteistyössä järjestämä tapahtuma Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Keskustelufestivaalin tavoite on edistää positiivista keskustelukulttuuria ja rohkaista suomalaisia mukaan palauttamaan ilo keskusteluihin.

Tule osallistumaan keskusteluin tai vain nauttimaan tunnelmasta, luvassa mielenkiintoisia aiheita ja keskusteluita. Viime vuoden ohjelmaan pääset tutustumaan täällä.

Ilmoittaudu mukaan täällä

Lisätietoja:
Karita Toivanen
Hämeenlinna kokous & kongressi
p. 040 566 1662
karita.toivanen@hameenlinnakongressi.fi