Syksyn hauskimmat ja rentouttavimmat virkistyspäivät vietetään Hämeenlinnassa!

Tutustu kumppanikohteidemme virkistyspäivätarjontaan alla, ole yhteyksissä meihin ja mietitään paras vaihtoehto juuri teidän ryhmällenne! Me selvitämme teille sopivat ja vapaana olevat tilat & palvelut toiveidenne mukaan. Tervetuloa viihtymään!

 

Kohteitamme:

Katajistonranta & Fenix Ohjelmapalvelut
https://www.katajistonranta.fi/ohjelmapalvelut/
https://fenixohjelmapalvelut.fi/palvelut-ryhmille/

Katajistonrannassa vietät onnistuneet ja elämykselliset työhyvinvointipäivät luonnonhelmassa. Alue soveltuu 10-1000 hlön tilaisuuksiin. Ohjelmista ja aktiviteeteista vastaa Katajistonrantaakin luotsaava Aulanko Outdoors sekä Fenix Ohjelmapalvelut, joka hoitaa tilaisuutenne avaimet käteen -periaatteella.  

Ohjelmat voidaan toteuttaa kokonaisuudessaan Aulangolla Katajistonrannassa, jossa valittavananne on monipuolinen kattaus luontoliikuntalajeja sekä ryhmäytymistä tukevia tiimiohjelmia ympäri vuoden. Ruokailut järjestyvät joko sisätiloissa kartanolla, tapahtumaladolla tai retkihenkisesti nuotiolla. Päivän kruunaa tietenkin pehmeät löylyt sekä virkistävä pulahdus Vanajaveden aaltoihin.

Suurin osa ohjelmista voidaan toteuttaa myös seudun muissa kohteissa, valintanne mukaan. Miltä kuulostaisi vaikkapa:

  • Luontoliikuntaa vesillä: suppailua, melontaa, kirkkoveneretkiä ja tutustumisia purjelautailuun
  • Muuta luontoliikuntaa kesäaikaan mm: fatbiket, kickbiket, frisbeegolf, jousiammunta, fast scoop, mobo-suunnistus, geokätköily
  • Luontoliikuntaa talviaikaan mm: lumikenkäily – ja liukulumikenkäretket, curling luonnonjäällä, pilkkiretket, fatbiket
  • Vauhdikkaat tiimiseikkailut; Tour de Aulanko, Escape Aulanko, Amazing Race Jr, Team  Challenge, Hilpeät Heinähatut…
  • Juonnetut iltaohjelmat: Casino Royal, Salakapakka, After Ski, Wild Wild West…
  • Ryhmäliikuntaa terveysliikunnan näkökulmasta työyhteisöille: toiminnalliset kehonpainoharjoitteet kiertoharjoitteluna, kahvakuula, keppijumppa, jooga, taiji, dynaamiset venyttelyt ja rentoutustuokiot, foam roller, pilates, UKK kuntokartoitukset…

Aulangon Rauha ja Evon Luonto
https://www.evonluonto.fi/tyky/

Evon Luonnon kohteet sijaitsevat liki ruuhka-Suomen keskuksia, mutta silti omassa rauhassa kauniin luonnon keskellä. Kohteet tarjoavat mahtavat puitteet reippaalle ja hauskalle hyvinvointitapahtumalle, jossa syke laskee ja fiilis paranee. Kaikilla mukavuuksilla ja monipuolisilla lisä- ja ohjelmapalveluilla.

Evon kohteiden lähistöllä sijaitsee Evon maankuulu ulkoilu- ja virkistysalue, jossa tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja retkeilystä kalastukseen ja metsästykseen – ympäri vuoden. Evon kohteistamme Syväjärvi soveltuu erityisen hyvin eräelämää arvostaville, sillä erähenkinen kohde sijaitsee aivan oman kalaisan järven rannalla.

Kiipula
https://www.kiipula.fi/myyntipalvelu/tyohyvinvointipaivat/

Kiipulalla on pitkä kokemus työhyvinvointipäivien toteuttamisessa isoillekin ryhmille. Toteutamme työhyvinvointipäiviä yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa. Työhyvinvointipäivät voivat koostuvat erityyppisistä aktiviteeteista ja asiantuntijaluennoista toiveidenne mukaan. Ja mikä parasta, Kiipulassa onnistuu aktiviteetit vaihtoehtoisesti myös sisätiloissa, joten Suomen vaihteleva sää ei tuota teille päänvaivaa. Kiipulasta löytyy useampi sisäliikuntatila, 2 kpl uima-altaita, kuntosali jne.

Scandic Aulanko
https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/hameenlinna/scandic-aulanko/kokoukset-ja-juhlatilat

Kylpylähotelli ja ympäröivä Aulanko tarjoavat loistavat puitteet ohjelmallisille hyvinvointipäivälle. Golfkenttä, kiipeilypuisto, Aulangon metsä, Vanajavesi – ei voi enempää toivota ympäristöltä, jossa pääsee harrastamaan aktiviteetteja laidasta laitaan. Aulanko-saliin mahtuu 550 henkilöä ja Aulanko Areena tarjoaa upeat tilat aina 800 henkilölle, joten sisätiloissakin voit järjestää tapahtumarikkaan hyvinvointipäivän.  

Tutustu myös Scandic Aulangon syksyn tapahtumatarjontaan:
Tapahtumat ja esiintyjät | Scandic Aulanko | Scandic Hotels | Scandic Hotels

Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna
https://www.sokoshotels.fi/fi/hameenlinna/sokos-hotel-vaakuna/kokous-ja-juhlat

Vaakunan sijainti ihan keskustassa tuo paljon mahdollisuuksia hyvinvointipäivän viettoon. Hotellissa sinulla on mahdollisuus rauhoittua Vanajaveden äärellä, kävellä tai pyöräillä upeaa rantareittiä tai lähteä vaikka melomaan ja nauttimaan upeasta luonnosta.

Miltä kuulostaisi vaikkapa yhteinen aloitus hotellilla ravitsevan aamiaisen kera, tämän jälkeen ulkoilemaan, vierailemaan Taidemuseolla tai Hämeen Linnassa ja päivän päätteeksi saunomaan hotellin upealle saunaosastolle. Tai sitten yhdessä ensin Paint&Wine -ohjelma ja tämän jälkeen maukas illallinen Le Blason -ravintolassa.

Restateam ravintolat
https://www.ravintolauoma.fi/
https://puistobrgr.fi/

Ravintola Uoma sekä Puisto Brgr tarjoavat korkealaatuisen ravintolaelämyksen kaikille aisteille. Tähän on helppo yhdistää vaikka Fenix Ohjelmapalveluiden kautta Amazing Race -kaupunkiseikkailu Jr – niin tyhypäivä jää varmasti mieleen!

Tawastia Group
https://barskogster.fi/

Café Bar Skogsterissa on varattavissa yksityiskäyttöön alakerran Rommikellari, katutaso tai suurempiin juhliin molemmat kerrokset yhdessä jopa 300 hengelle. Loistavat tilat järjestää vaikka cocktail -tyylinen iltapäivä elävän musiikin, pelipöytien ja muun ohjelman kera. Tilauksesta järjestetään myös esim. drinkkikouluja tai winetastingia.

Hämeen linna
https://www.kansallismuseo.fi/fi/kansallismuseo/kokous-ja-juhlapalvelut/haemeen-linna

Hämeen linnan Luentosali on jopa 120 hengen luentoihin, koulutuksiin, ja kokouksiin soveltuva tapahtumatila. Myös vallihautojen ympäröimät Linnanniemen piha-alueet tarjoavat mahtavat puitteet tilaisuuksille Vanajaveden rannalla. Piha-alueilla on juhlinut jopa 3000 ihmistä ruoka- ja juomatarjoilupisteineen, lounge-alueineen, terasseineen ja esiintymislavoineen.

Virkistyspäivään tai pikkujouluihin voi yhdistää ennen illallista Aaveiden kertomaa -Hyytävä näytelmäkierros Hämeen linnassa syksyn pimetessä.

Vanajanlinna
https://vanajanlinna.fi/vanajanlinna/oheisohjelma

Linna ja sitä ympäröivä puutarha mahdollistavat monipuoliset oheisohjelmat ympäri vuoden, ympäristössä, joka jää varmasti jokaisen mieleen. Laaja yhteistyöverkostomme ja omat ohjelmamme takaavat, että saatte tilaisuutenne luonteen mukaisen ja kokonaisuuden täydentävän ohjelman. Päivään voi sisällyttää erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmia tiimikisailusta murhamysteeriin ja joogasta pyöräilyyn.

Muista myös Metsänvartijan Tila, jossa ryhmänne pääsee viettämään virkistyspäivää täysin omassa rauhassa, oman aikataulunsa mukaan. Metsänvartijan Tilalla iso sali sisäohjelmiin, isot piha-alueet ulkoaktiviteeteille, järvi vesilajeille ja savusauna rentoutumiseen.

Uutta! 25.-26.8. Viini valloittaa Vanajanlinnan! Viikonloppu on omistettu viinille, herkuille ja hyvälle seuralle. Lue lisää Vanajanlinnan uudesta elokuisesta tapahtumaviikonlopusta.


Inkalan Kartano
https://www.inkalankartano.fi/kokous-ja-juhlat/ohjelmapalvelut

Rentoudu Inkalan Kartanon luonnon rauhassa! Inkalaa ympäröi metsä, järvimaisema ja luontopolut. Hengähdä hetki kartanon puutarhassa. Poikkea metsään kävelylle. Virkisty souturetkellä. Tai ota omaa aikaa kaikessa rauhassa. Katsele, kuuntele ja ihastu. Lisäksi yhteistyökumppanimme järjestävät erikseen tilauksesta yhteistä ohjelmaa, muun muassa melomista, liikuntaa ja retkiä. Ohjelman kruunaa Inkalan Kartanon suussa sulavat herkut ja savusauna Alajärven rannalla.


Iloranta
https://iloranta.fi/palaveriin/tyohyvinvointi

Iloranta tarjoaa loistavat puitteet työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin keskellä luontoa, metsän ja veden äärellä. Työhyvinvointipäivää voi sisällyttää aktiviteetteja ulkona tai sisällä, luentoja palautumisesta, mielen hyvinvoinnista tai arjessa jaksamisessa. Myös ruisleivän leivonta yli 100-vuotiseen juureen on mahdollista työhyvinvointipäivän aikana.

Valitse näistä:
Isot ryhmät ja tekeminen & luonto keskiössä:
Katajistonranta & Fenix Ohjelmapalvelut
Evon Luonto
Kiipula
Aulanko

Kaupunkikohteet, viihtyminen, kaupunkikulttuuri ja hyvä ruoka
Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna
Restateam
Tawastia Group
Hämeen linna

Kartano- ja maaseutukohteet
Vanajanlinna
Inkala
Iloranta
Metsänvartijan Tila

***

Kysy lisää ja mietitään juuri teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus.
myynti@hameenlinnakongressi.fi
p. +358 50 313 2375

Kuva: Fenix Ohjelmapalvelut yösuppailua Vanajavedellä