Pikkujoulusesongin iloisimmat juhlat vietetään Hämeenlinnassa!

Nyt on aika varailla taas vuoden hauskimmat juhlat! Pik­ku­jou­lut yhdistää, pikkujoulut naurattaa.  Pik­ku­jou­luis­sa nau­ti­taan her­kuis­ta ja hy­väs­tä seu­ras­ta. Täältä löydät parhaat pikkujouluvinkit Hämeenlinnaan.

Tutustu kumppanikohteidemme monipuoliseen pikkujoulutarjontaan alla, ole yhteyksissä meihin myynti@hameenlinnakongressi.fi ja mietitään paras vaihtoehto juuri teidän ryhmällenne! Me selvitämme teille sopivat ja vapaana olevat tilat & palvelut toiveidenne mukaan. Tervetuloa viihtymään!

VERKATEHDAS

Verkatehdas on vanhaan tehdaskiinteistöön rakennettu tapahtumatalo, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tapahtumien järjestämiseen. Verkatehtaan uusissa pikkujoulupaketeissa yhdistyvät Ravintola Verkatehtaan buffet-menut sekä Verkatehtaan korttelin monipuolinen konserttien ja esitysten tarjonta. Voit yhdistää ruokailun ryhmällesi parhaiten sopivaan Vanaja-salin tapahtumaan tai Hämeenlinnan Teatterin esitykseen.

Pikkujoulupaketit on suunniteltu 25-100 hengelle ja ne sisältävät oman tilan, ruokailun ja naulakkomaksun. Hinnat alk. 53,00 € / hlö + alv 24 %.

Verkatehtaan pikkujoulupaketit
Verkatehtaan tapahtumatarjonta

VANAJANLINNA

Vuoden parhaat pikkujoulut vietetään Vanajanlinnassa!
Parasta pikkujoulua Vanajanlinnan tapaan tahdittaa maamme huippuartistit sekä loistava housebandimme UJO. Loppuillan tahdeista yön pikkutunneille saakka vastaa dj Jysky. Keittiömestarimme Jarkko Toivonen joukkoineen loihtii pikkujouluvieraillemme ruokaisan cocktail-buffetin ja baarimestarimme tarjoilee maistuvat juomat. Vanajanlinnan pikkujoulut ovat vuoden ne juhlat, joista puhutaan vielä pitkään!

Ovet avataan klo 19.00 ja juhlat jatkuu aina pikkutunneille saakka. Kaikki Linnan salit ovat pikkujouluvieraiden käytettävissä, eikä istumapaikkoja tai varattuja tiloja ole. Seisaaltaan nautittava Cocktail-buffet on tarjolla klo 19.00-21.00. Houseband UJO viihdyttää vieraita pitkin iltaa, pääesiintyjä aloittaa noin klo 22.00. Jatkot dj Jyskyn tahdissa kruunaavat unohtumattomat pikkujoulut.

Pikkujoululiput: 96,00 € / hlö sis. alvn
sisältäen eteispalvelumaksu, coctail-buffetruokailu ja illan ohjelma.

Valmiit pikkujouluillat 17.11., 1.12., 8.12. ja 15.12.  Kysy muista muita iltoja omalle ryhmällenne!

Vanajanlinnan pikkujoulut – Vanajanlinna – Hämeenlinna

SCANDIC AULANKO

Syksyn pikkujouluviikonloput Aulangolla – valitse oma suosikkisi ja varaa paikkasi pian! Scandic Aulangon viihdesyksy starttaa ryminällä ja upea esiintyjäkattaus Suomen eturivin nimiä on valmiina sinua varten. Aulangolle mahtuu niin isot kuin pienet ryhmät läheltä ja kaukaa. Yhdistä vaikka majoitus, kylpyläkäynti ja nauti kiireetön aamupala iloisen pikkujouluillan jälkeen.

Tulossa muun muassa Behm, Pete Parkkonen, Erika Vikman, Aulanko 90´s Festival, Klamydia, Ressu Redford, Petri Nygård, Battelebeast.

Joulumenut ryhmille alk. 50,00 € /hlö sis. alvn  
Eteispalvelu 3,00 €/hlö sis. alvn
Keikkaliput alk. 27,50 €/hlö sis. alvn

Bileviikonloput ja esiintyjät Aulangolla | Scandic Hotels

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA HÄMEENLINNA

Vaakunasta löytyy lois­ta­via eri­lai­sia ja eri ko­koi­sia ti­lo­ja pik­ku­jou­lu­jen jär­jes­tä­mi­seen, niin pie­nil­le kuin suu­rem­mil­le­kin po­ru­koil­le. Miten olisi pik­ku­jou­lut sau­na­ti­lois­sa kat­to­jen yllä tai omassa isommassa juhlatilassa, jonne voitte järjestää haluamaanne ohjelmaa ja ruokailua.  Is­tu­val­le il­lal­li­sel­le, bi­let­tä­mään, et­koil­le, jat­koil­le, yöksi, ly­hyen tai pit­kän kaa­van mu­kaan – vaih­toeh­to­ja löy­tyy.

Tulossa! 1.-2.12.2023 Burleski Show&Dinner illat.
Ilta alkaa ruokailuilla klo 18.00 ja show time klo 19.30.
Hinta 59,00 € / hlö sis. alvn.
sisältäen illan ohjelman ja ruokailun.

Original Sokos Hotel Vaakuna | Hotelli Hämeenlinna – sokoshotels.fi

TAWASTIA GROUPHOTELLI EMILIA, RAVITOLA PIPARKAKKUTALO, BAR SKOGSTER

Tawastia Group on yksityinen, Hämeenlinnalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä majoitus-, ravintola – ja kokouspalveluja Hämeenlinnan ydinkeskustassa. Tawastia Groupiin kuuluu Hotelli Emilia, Bar Skogster, Ravintola Piparkakkutalo ja Albertin Kellari.

Varaa tilat yksityiskäyttöösi ja tule nauttimaan iloista pikkujouluiltaa!
Bar Skogsterissa on varattavissa yksityiskäyttöön alakerran Rommikellari (50-60 hlö), Katutaso (n. 200+ hlö) tai suurempiin juhliin molemmat kerrokset yhdessä. Loistavat tilat järjestää esimerkiksi cocktail -tyyppinen pikkujouluruokailu elävän musiikin, pelipöytien ja muun ohjelman kera. Tilauksesta järjestetään myös esim. drinkkikouluja tai winetastingia. Myös noutopöytäruokailut onnistuvat.
Hotelli Emilian kabinetissa ja tilaussaunalla järjestät pienimuotoiset pikkujoulut 8-20 hengelle.

Piparkakkutalossa järjestät pikkujouluruokailun suuremmallekin seurueelle pöytiin tarjoiltuna (max. 120 hlö). Yksityiset tilat onnistuvat 6-40 hengelle.
Piparkakkutalon kolmen ruokalajin pikkujoulumenut alk. 49€/hlö sis. alv.

Jatkot Albertin kellarissa, Skogsterissa tai Emilia klubilla!
Kysy lisää myyntipalvelustamme 03 633 5150 tai myyntipalvelu@tawastia.fi (ti-pe klo 13-16) ja räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden!

RESTATEAM RAVINTOLAT – UOMA, RAVINTELI VINTTI, PUISTO BRGR

Restateam Ravintolat haluaa olla tärkein kumppani myös yrityksille, kun halutaan tasokkaita ja monipuolisia ravintolapalveluita. Palvelukatraasta löytyy kolme ravintolaa. Ravintola Uoma on tasokas ja rento kaupunkilaisravintola ydinkeskustassa, josta löytyy 50 asiakaspaikkaa ja 20 asiakaspaikan kabinetti.

Ravinteli Vintti on korkeatasoinen ja uniikki illallis- ja kokousravintola Verkatehtaalla. Vintillä on 50 asiakaspaikkaa, 25 asiakaspaikan kabinetti ja esitystekniikka. Puisto Brgr on helposti lähestyttävä ja tasokas fast casual -ravintola Hämeenlinnan ydinkeskustassa, josta löytyy 50 asiakaspaikkaa ja 30 asiakaspaikan kabinetti.

Valitse oma suosikkisi ja tule nauttimaan iloista pikkujouluiltaa. Ravintola Vintti avautuu yleisölle jälleen 27.10. ja tarjoaa pikkujouluiltaan illallispaketteja seuraavasti:
Neljän ruokalajin illallinen 53,00 € / hlö sis. alvn
Kuuden ruokalajin illallinen 69,00 € / hlö sis alvn.
Menut rakentuvat kotimaisen luonnon ympärille ja mukaan on otettu pientä twistiä japanilaisesta makumaailmasta (sisällöt tarkentuvat lokakuun aikana).

Kysy lisää: Joakim Parkkonen joakim@jjrestateam.com (kaikki kolme kohdetta).

KIIPULA

Tervetuloa viettämään onnistunut pikkujouluilta rauhallisessa, luonnonkauniissa ja esteettömässä Kiipulassa! Sijaitsemme Hämeenlinnan ja Riihimäen kupeessa kauniissa hämäläisessä maalaismaisemassa.

Tilaisuus voidaan järjestää joko Kustaanhovissa tai Rusthollin Kultatähkä 2 -tilassa.
Minimi osallistujamäärä 20 hlö.

Hinnat alkaen 30,00 €/hlö – Pyydä tarjousta ryhmällesi: myyntipalvelu@kiipula.fi

Pikkujoulut – Kiipula

KATAJISTONRANTA

Vuokraa kartano yksityiskäyttöösi ja tee omannäköiset pikkujoulusi!
Katajistonranta sijaitsee luonnonkauniilla ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla paikalla Aulangolla Hämeenlinnassa, Vanajaveden äärellä. Katajistonrannan 1830-luvulla rakennetussa kartanorakennuksessa järjestät joustavasti pikkujoulut, voit tuoda oman pitopalvelusi tai autamme ruokailun järjestämisessä omien yhteistyökumppaneidemme kautta. Ei A-oikeuksia.  

Kauttamme järjestyy myös monipuoliset ohjelmat. Miltä kuulostaisi vaikkapa Kartanoon rakennettu Casino -teema, joka tuo juhlaanne tuulahduksen Las Vegasia tai Pop up Bingo, jossa perinteiset bingonumerot on korvattu lyhyillä pätkillä tunnetuista pop-hiteistä! Tutustu ohjelmiin täällä.

Katajistonranta – monipuoliset palvelut Aulangolla Hämeenlinnassa

HÄMEEN LINNA

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut historiallisessa Hämeen linnassa!
Hämeen linna tarjoaa tiloja niin isoihin kuin pieniinkin tilaisuuksiin: voit varata yhden linnan saleista tai vaikka koko kerroksen juhla- tai kokouskäyttöön. Tutustu Metsien kuninkaalliset -näyttelyyn ja illasta tunnelmallisessa Linnantuvassa

Hämeen linnan museoravintolasta voit tilata maistuvat ja tunnelmaan sopivat illalliset yksityistilaisuuteesi! Hämeen linnan kokous- ja juhlapalvelut – Kansallismuseo – Suomen kansallismuseo

Tilavaraukset: kokouspalvelut@kansallismuseo.fi Tarjoilut: linnanravintolat@kanresta.fi

ILORANTA
Ilorannan pikkujoulut sytyttävät iloiseen joulunodotukseen ja lämmittävät mielen lähestyvään joulunaikaan.

Ilorannan perinteiset pikkujoulut alkavat mausteisella, höyryävällä glögillä, joko pihalla tai sisällä, riippuen säästä. Valaistu pihapiiri, kauniisti katetut pöydät, joululaulut ja joulun maut kutsuvat mukaan tunnelmaan. Sisällä teitä odottaa Ilorannan perinteinen joulupöytä, josta löytyy itse tehdyt kylmät ja lämpimät herkut, laatikot ja salaatit, lähiseudun raaka-aineita hyödyntäen. Iloranta on kuulu keittiön antimistaan, tämä täytyy kokea todellakin itse!  

Hinta: 49,00€ ryhmä yli 30 henkilöä, 54,00€ ryhmä 15-30 henkilöä
Varaukset ja kyselyt: Ilonrannan myyntipalvelu puh. 050 3437 770 myynti@iloranta.fi

EVON LUONTO – AULANKO, EVO, JANAKKALA, LOPPI

Järjestä yrityksellesi ikimuistoiset pikkujoulut Evon Luonnon huvilassa! Evon Luonnolla on 15 ainutlaatuista ja omarauhaista huvilaa Aulangolla, Evolla, Janakkalassa ja Lopella. Valikoimastamme löytyy juuri sopiva huvila sekä isolle että pienelle juhlaväelle. Yöpyvät pikkujouluhintamme yrityksille nyt alkaen 35 €/hlö/vrk.

Huviloistamme löytyvät niin saunat, kylpypaljut kuin hyvin varustetut keittiötkin. Järjestämme myös mieluusti kuljetukset juhlapaikalle ja takaisin sekä erilaisia ohjelma- ja työpalveluja. Halutessanne pitopalvelumme loihtii maittavat herkut valmiina pikkujoulupöytään, mutta myös omatoiminen kokkailu on sallittu! Eikä railakkaidenkaan juhlien jälkeen tarvitse torkkua yömyöhällä taksin takapenkillä, vaan pikkujouluyön voi nukkua mukavasti huvilan makuuhuoneessa. 

Tutustu kohdevalikoimaamme ja kattaviin lisäpalveluihimme osoitteessa www.evonluonto.fi/kohteet ja pyydä tarjous pikkujouluista jo tänään!

===

Ohjelmajärjestelyt pikkujoulujenne yhteyteen hoitaa aina tyylikkäästi:

FENIX OHJELMAPALVELUT

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa ohjelmaa ryhmällesi! Toteutamme pikkujoulunne laadukkaasti, vuosien kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla ja aina suurella sydämellä. Kerro vain mitä toivotte ohjelmalta ja minne tulemme!

Ohjelmapalvelut virkistyspäiviin ja tykypäiviin – Fenix ohjelmapalvelut

psst.. Oletko jo kuullut Salakapakastamme, joka sijaitsee jossain päin Hämettä…?

Salakapassa järjestät parhaat pikkujoulut sitten kieltolain!

Kokonaisuuteen kuuluu: Illan juontava pirtutrokari, linja-autokuljetus, illallinen, teeman mukainen henkilökunta ja viihteellinen Casino- ohjelma, jossa parhaat uhkapelurit palkitaan… Illan päättää mellakkaryhmän ratsia – valomerkki kieltolain henkeen siis! Mukaan voit tilata lisäksi kabaree- esityksiä, bilebändin, dj:n, burleskia, taikuutta, juopon tarjoilijan tai kapakkapianistin.

Salakapakka I Fenix ohjelmapalvelut I Parhaat pikkujoulut sitten kieltolain

EVENTS TAMPERE

Events Tampereen missiona on luoda asiakkailleen korkealaatuisia ja vaikuttavia tapahtumia, joiden keskiössä on asiakaskokemus. Events Tampere rakentaa kanssasi ikimuistoiset pikkujoulut, kesäjuhlat, syyskauden avajaiset tai kevätkarkelot.

Vielä ehditään! Olethan siis yhteyksissä ja ideoidaan yhdessä!
Events Tampere / Anne Pesonen anne.pesonen@eventstampere.fi p. 040 905 2456

Jos haluat useammasta kohteesta tarjouksen samalla kertaa:

Hämeenlinna kokous & kongressi
Me tunnemme Hämeenlinnan ja haluamme auttaa. Olethan siis yhteyksissä.
karita.toivanen@hameenlinnakongressi.fi
p. +358 40 5661 662

Kuva: Verkatehdas