Wellbeing Superstars

Tapahtuma- ja oheispalvelut

Wellbeing Superstars – luovien ja unohtumattomien hetkien luoja!

Wellbeing Superstars on omistautunut luomaan elämyksellisiä, yksilöllisiä ja ainutlaatuisia tapahtumia, jotka jättävät unohtumattoman jäljen niin osallistujiin kuin asiakkaisiimmekin.

Toimintamme ytimessä on luovuus, ammattitaito ja tinkimätön laatu, jotka yhdistämme asiakkaidemme tarpeisiin ja visioihin. Tarjoamme laajan kirjon palveluja, joihin kuuluvat mm. seminaarit, sidosryhmätapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, kick offit, hyvinvointi- ja virkistyspäivät ja keynote puheenvuorot. Ryhmäkoot vaihtelevat 10-1000 henkilön välillä.

Työskentelytapamme on läpinäkyvä, avoin ja asiakaslähtöinen. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tavoitteet ja tyylin täydellisesti, jotta voimme räätälöidä juuri heille sopivan kokonaisuuden. Ehdotamme ideoitamme ja ratkaisuja, mutta kuuntelemme myös tarkasti asiakkaidemme toiveita ja ajatuksia. Yhdessä muodostamme saumattoman yhteistyön, joka mahdollistaa onnistuneen ja stressittömän tapahtuman toteutuksen.

Meillä on kattava verkosto yhteistyökumppaneita, joilta saamme tukea ja apua, kun luomme ja toteutamme tapahtumia. Voit luottaa siihen, että tiimimme tuntevat alan parhaimmat toimijat. Ethän epäröi ottaa yhteyttä – luodaan yhdessä tapahtuma, joka jää mieleen pitkäksi aikaa!

Wellbeing Superstars tarjoaa yhteisöllisiä tapahtumia Luonto-ohjelmia Wellbeing Superstars tarjoaa koulutuksia ja luentoja.
Yhteystiedot:

Luukkanen Antti
+ 358 44 381 3336
antti.luukkanen@liikkuvasuomi.fi