Wellbeing Superstars

Tapahtuma- ja oheispalvelut

Kaipaatko hyvinvoinnin tai johtamisen motivaatioluentoa, mukavaa yhteistä tekemistä tai niiden kombinaatiota? Wellbeing Superstars on omistautunut luomaan suurempien ja pienempien tiimien kohtaamisia, jotka jättävät unohtumattoman jäljen. Valitse teille sopiva paikka ja meiltä loistavan hinta-laatu-suhteen sisältö = toimiva paketti.

 

Oletko järjestämässä konferenssia tai kokousta ja kaipaat virallisen ohjelman oheen kustannustehokasta tekemistä? Tarjoamme laajan kirjon palveluja, joihin kuuluvat luennot, työpajat, tyhy-päivät, aktiviteetit ja muut vastaavat palvelut räätälöidysti niin pienille kuin isoillekin ryhmille.

Miten olisi motivaatioluento olympiavoittajalta tai johtavalta unilääkäriltä? Luentomme käsittelevät monipuolisesti hyvinvoinnin ja johtamisen polttavia aiheita. Me tuomme tapahtumaasi myös rennommat hetket skumppajoogasta jomppaskuugaan. Esihenkilöille suunnatut työpajat auttavat johtamisen haasteissa ja innostavat, koko porukan tyhy-päivät tuovat tiimin yhteen.

Työskentelytapamme on läpinäkyvä, avoin ja asiakaslähtöinen. Haluamme ymmärtää tavoitteenne ja toiveenne täydellisesti, jotta voimme räätälöidä juuri teille sopivan kokonaisuuden. Yhdessä muodostamme saumattoman yhteistyön, joka mahdollistaa onnistuneen ja stressittömän tapahtuman toteutuksen.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä – luodaan yhdessä hetki, joka jää mieleen pitkäksi aikaa!

 

Wellbeing Superstars tarjoaa yhteisöllisiä tapahtumia Luonto-ohjelmia Wellbeing Superstars tarjoaa koulutuksia ja luentoja.
Yhteystiedot:

Luukkanen Antti
+ 358 44 381 3336
antti.luukkanen@liikkuvasuomi.fi