Verkatehdas

Kokous- ja seminaaritilat
Näyttely- ja messutilat
Ravintola- ja juhlatilat
Ulkotapahtumapaikat

Verkatehtaan kauniissa puitteissa järjestät tilaisuuden kuin tilaisuuden tyylikkäästi ja toimivasti. Autamme sinua ideoimaan sekä toteuttamaan juuri teidän tarpeitanne ja toiveitanne mukailevat tapahtumat.

Verkatehdas on tapahtumatalo Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla. Vanhaan tehdaskiinteistöön rakennettu tapahtumatalo tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia järjestää erilaisia tapahtumia. Rouheassa tehdasmiljöössä järjestät esimerkiksi onnistuneita kokouksia, tunnelmallisia yleisötapahtumia, mielenkiintoisia yritystapahtumia ja tyylikkäitä juhlia. Myös suurempien messujen ja festivaalien järjestäminen onnistuu Verkatehtaan alueella.

Tyylikkään tapahtumamiljöön ja laadukkaiden puitteiden lisäksi tarjoamme käyttöösi tapahtuma-alan ammattilaisista koostuvan henkilökunnan. Autamme tapahtumien suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä, varmistamme että tekniset ratkaisut palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla ja pidämme huolen, että tarjoilut ovat huippuluokkaa.

Verkatehtaan Lasipiha on tunnelmallinen paikka järjestää myös iltatilaisuuksia. Vanajasali tarjoaa erinomaiset puitteet ja tekniikan. Kokouskerroksesta löytyy niin pieniä kuin isoja kokoustiloja. Myös BioRexin auditoriomalliset tilat käytössä kokouksiin.
Yhteystiedot:

Rita Kujanpää
+358408682158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi