Vanajanlinna

Kokous- ja seminaaritilat
Majoitus
Näyttely- ja messutilat
Ravintola- ja juhlatilat
Ulkotapahtumapaikat

Vanajanlinnassa järjestät tapahtumat aina kokouksesta konferenssiin tai saunaillasta sukujuhliin. Olit sitten järjestämässä kahden hengen romanttista viikonloppua, kymmenen hengen kokousta, sadan hengen tapahtumaa tai tuhannen hengen henkilöstöpäiviä, voit aina kääntyä puoleemme.

Etsitkö paikkaa kokoukselle, koulutukselle tai konferenssille? Vai onko teillä tiedossa tiimipäivät, henkilöstöpäivät tai kickoff? Oli tilaisuutesi millainen tahansa, Vanajanlinnasta löydät monipuoliset kokoustilat kaikkiin tapahtumiin. Kokoushotelli Vanajanlinna sijaitsee Hämeenlinnassa, vain tunti Helsingistä tai Tampereelta. Idyllinen linnamiljöö on kuin toinen todellisuus, jossa vieraasi viihtyvät. Ystävällinen henkilökuntamme huolehtii sinusta ja vieraistasi, jotta voit itse keskittyä olennaiseen!

Meillä onnistuvat myös erilaiset yritysjuhlat kuten pikkujoulut tai vuosijuhlat. Isommatkin yritysjuhlat järjestyvät, sillä suureen Juhlapaviljonkiin mahtuu cocktailtilaisuudessa jopa 500 vierasta. Juhlapaviljonki on käytettävissä toukokuun alusta lokakuun alkuun. Mikäli juhlavieraat tarvitsevat majoitusta, hotellistamme löytyy jopa 200 majoituspaikkaa.

Vanjassa Kirjastossa voit aistia entisajan tunnelmaa. Vanajanlinnan upea Paviljonki Katumajärven rannalla tarjoaa lisätilaa kesäaikaan. Vanajanlinnan juhlasalissa tarjoaa tilat jopa Linnalta löytyy runsaasti tiloja myös ryhmätöille.
Yhteystiedot:

Vanajanlinna Myyntipalvelu
+35836102200
vanajanlinna@vanajanlinna.fi