Torvinen Showtekniikka

Tapahtuma- ja oheispalvelut

Torvinen Showtekniikka on asiakaslähtöinen ja moderni tapahtumateknisten palveluiden tuottaja. Tekninen toteutus on olennainen osa onnistunutta tapahtumaa ja meidän tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme joustava ja kustannustehokas tekninen kokonaisuus sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

Torvinen Showtekniikka tarjoaa asiakkailleen laadukkaan esitysteknisen kaluston sekä koulutetun ja asiakaspalveluhenkisen henkilökunnan. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toimivan kokonaisuuden, oli sitten kyseessä tilaisuuden striimaus, pienimuotoinen seminaari tai tekniikan osalta laajan kokonaisuuden sisältävä yleisötapahtuma. Asiakkaamme koostuvat mm. yhdistyksistä, tunnetuimpien artistien kiertuetekniikasta, tapahtumatuotantopalveluja tarjoavista yrityksistä sekä julkishallinnon toimijoista.

Tapahtumien teknisen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi yrityksemme vahva perusta on myös kiinteiden audiovisuaalisten kokonaisratkaisujen suunnittelu ja asennus. Toteutamme esimerkiksi julkisten tilojen ja yritysten tietoliikennejärjestelmiä, äänentoistoasennuksia, suurten ja pienten kohteiden valaisuja ja tulemme myös huoltamaan laitteiston, mikäli siihen tarvetta ilmenee. Käytämme aina ammattitasoisia tuotteita, jotka soveltuvat asiakkaidemme todelliseen tarpeeseen.

Autamme teitä toteuttamaan unohtumattomat juhlat ja erilaiset yritysitilaisuudet. Asiakkaamme koostuvat mm. yhdistyksistä, tunnetuimpien artistien kiertuetekniikasta, tapahtumatuotantopalveluja tarjoavista yrityksistä sekä julkishallinnon toimijoista. Tulemme sinne missä meitä tarvitaan. Myös striimauspalvelut.
Yhteystiedot:

Torvinen Showtekniikka
+358104202170
info@showtekniikka.fi