Tawastia Group

Kokous- ja seminaaritilat
Majoitus
Näyttely- ja messutilat
Ravintola- ja juhlatilat

Tawastia Groupilla on tarjolla useita erilaisia tiloja juhlia ja yksityistilaisuuksia varten: täysin uudistetun Hotelli Emilian kabinetit ja tilaussauna, Ravintola Piparkakkutalo, Bar Skogster sekä Pub Albertin Kellari.

Tawastia Groupilla on tarjolla useita erilaisia tiloja juhlia ja yksityistilaisuuksia varten. Täysin uudistetussa Hotelli Emiliassa on yksityisesti varattavissa Emilia-klubi, tilaussauna ja kokouskabinetti. Emilia-klubilla vietät rennon tilaisuuden tunnelmallisessa ympäristössä. Sopiva henkilömäärä on 25-45.

Café Bar Skogsterissa on varattavissa yksityiskäyttöön alakerran Rommikellari, katutaso tai suurempiin juhliin molemmat kerrokset yhdessä jopa 300 hengelle. Ravintola Piparkakkutalon kabineteissa vietät yksityisjuhlat juhlavasti kauniissa puitteissa. Pub Albertin Kellarissa vietät rennot juhlat pubimaisessa tunnelmassa.

Hotelli Emilia huone Hotelli Emilia kokouskabinetti Hämeenlinnan keskustassa sijaitseva Hotelli Emilia on täysin uudistettu vuonna 2023. Ravintola Piparkakkutalo kokouskabinetti
Yhteystiedot:

Tawastia Myyntipalvelu
+35836335150
myyntipalvelu@tawastia.fi