Suomen Tiilaakso

Kokous- ja seminaaritilat
Ravintola- ja juhlatilat
Tapahtuma- ja oheispalvelut

Hämeenlinnan seutukuntaa kutsutaan Suomen Tiilaaksoksi, eikä ihme – viisi eritasoista golfkenttää palvelevat niin aloittelijoita kuin konkareitakin. Golfkentät tarjoavat ainutlaatuiset puitteet lähipelin hiomiseen, sekä laajoja väyliä vesiesteineen ympärillään kaunis luonto ja ainutlaatuiset kulttuurimaisemat.

Kentät sijaitsevat vain noin vartin matkan päässä toisistaan – ja vain tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta. Yhdistä kokous ja golf – kaikkien kenttien yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä sijaitsee monipuoliset mahdollisuudet erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen sekä majoittumiseen. Ja missä miljöössä!

Kysy lisää: myynti@hameenlinnakongressi.fi autamme mielellämme sopivan kokonaisuuden löytämiseksi. Me tunnemme Hämeenlinnan ja autamme mielellämme!

Linna Golf

Suuri ylpeyden aiheemme on Suomen ainoa PGA European Tour Courses -ketjun kenttä Linna Golf, joka ulottuu sadan hehtaarin alueelle historiallisen Vanajanlinnan ylväisiin maisemiin.

Linna Golf sijaitsee aivan Vanajanlinnan välittömässä läheisyydessä, joten golfin ja kokouksen yhdistäminen on enemmän kuin helppoa! Linna Golfissa järjestät tilaisuudet jopa 120 hengelle.

Puh. 0300 870 578 tai office@linnagolf.fi

Aulanko Golf Hugo ja Eversti

Aulangon kentät on nimetty alueen perustajan Eversti Hugo Standertskjöldin mukaan. 18-reikäinen huolella hoidettu Aulanko Golf Eversti sijaitsee Aulangon puistoalueen reunassa, näkötornin valvovan silmän alla. Historian siipien havinaa ja perinteiden patinaa voi tuntea vuonna 1940 perustetussa 9-reikäisessä Aulango Golf Hugossa, joka on Suomen vanhin alkuperäisessä muodossaan säilynyt golfkenttä.

Kahvila-ravintola Hugo ja Ravintola Eversti tarjoavat monipuoliset ruokatarjoilut isommillekin ryhmille upeissa Aulangon maisemissa. Kysy myös muita mahdollisuuksia tapahtumille. Everstillä järjestät tilaisuudet jopa 110 hengelle.

Puh. 03 653 7741, toimisto@aulankogolf.fi

Tawast Golf

Tawast Golfin 18-reikäinen vaihteleva ja mielenkiintoinen huippukenttä kiertelee kauniissa Katumajärven rantamaisemissa.

Tawast Golfista löydät kaiken mitä pelaamiseen tarvitset. Golfopetusta järjestetään kaiken tasoisille pelaajille, myös yrityksille ja ryhmille. Viihtyisässä klubiravintolassa voit nauttia keittiön antimista, vaikka et golfia pelaisikaan tai järjestää erilaisia tapahtumia. Tawast Golfin klubitalo tarjoaa sisätilat n. 60 hengelle ja terassin kanssa jopa 100 hengelle.

Puh. 0600 550 060 tai caddiemaster@tawastgolf.fi

Hattula Golf

Hattula Golf on Kosti Kurosen suunnittelema yhdeksänreikäinen huippukenttä. Hattulassa pelataan iloista ja rentoa golfia hyväntuulisessa ympäristössä. Hattula Golfin klubilla Satulinnassa on kentän lisäksi loistavat kokoustilat sadan hengen kokouksille ja Kartanoravintola Pehtooria voi vuokrata omiin tai yrityksesi juhliin. Hattulassa tilaisuudet onnistuvat 150 hengelle.

Puh. 0600 550 126 tai office@hattulagolf.fi

Tiilaaksopassi

Valloita Suomen Tiilaakso edullisella GREEN FEE -passillamme. Passilla pelaat kolme täyttä kierrosta Hämeenlinnan Tiilaakson kentillä Linna Golf, Tawast Golf ja Aulanko Golfin Eversti.

Passin voit lunastaa kentiltä ja se on voimassa pelikauden. Ajanvaraus suoraan kentälle aikaisintaan 1 kk etukäteen. Kenttäkohtaiset tasoitusrajat ovat voimassa. Passin hinta 179 €/henkilö.

Golfkurssit

Hämeenlinnan golfkentät tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia golfin aloittamiseen ja lajissa kehittymiseen. Voit tulla tutustumaan lajiin, suorittaa green card -kurssin tai ottaa jatko-opetusta. Tutustu kenttien monipuoliseen kurssivalikoimaan.

Golfpaketit

Kysy myös edullista majoitusta Hämeenlinnan hotelleista. Voit ostaa majoituksen yhteydessä green feen golfkentälle.  Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin ja lähtöaikavaraukset valitulle golfkentälle.

Hotelli Emilia
Hotelli Vanajanlinna
Original Sokos Hotel Vaakuna
Scandic Aulanko
Scandic Hämeenlinna City

 

 

 

Golf tarjoaa upeita elämyksiä ja kauniita maisemia. Tawastgolfin klubirakennus palvelee myös yritysjuhlissa. Aulangon_Hugo_ilmakuva Aulanko Golf Everstin klubitalo