Scandic Hämeenlinna City

Kokous- ja seminaaritilat
Majoitus
Ravintola- ja juhlatilat

Meiltä löytyy toimivat tilat ja puitteet kokoontumisiin ja tapaamisiin, sekä mahdollisuus taukotarjoiluihin tai pikkupurtavaan kokoustilassa. Valoisissa kokoustiloissamme onnistuu niin perinteiset kokoukset kuin pienimuotoiset tilaisuudet ja tapahtumat.

Viihtyisä ja monipuolinen hotelli Hämeenlinnan keskustan parhaalla paikalla. Täällä nautit vilkkaasta kaupunkielämästä, mukavista huoneista ja hyvästä palvelusta. Päivän päätteeksi voit rentoutua saunassa ja uima-altaalla tai nautit ravintolan herkuista. Hotelli on viihtyisä hengähdyspaikka monipuolisilla palveluilla. Raikkaat ja valoisat huoneet tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Huoneissa on mukavat sängyt sekä kaikki tarpeellinen hyviin uniin.

Valikoidut Scandic-hotellit tarjoavat tilojen ja inspiroivien puitteiden lisäksi myös tasokkaan kokoustekniikan ja kätevät kokouspaketit monipuolisten tarjoiluiden kera. Ja lisäksi helpot ratkaisut hybriditapahtuman järjestämiseksi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!

Hämeenlinnan Scandic City tarjoaa majoitusta jopa 200 hengelle aivan kaupungin keskustassa. Hämeenlinna torimaisemaa. Scandic Cityssä löytyy myös kokoustila noin 40 hengelle. Scandic Hämeenlinna City kokoustila
Yhteystiedot:

Scandic Myyntipalvelu
+358300870884
sales.tampere@scandichotels.com