Original Sokos Hotel Vaakuna

Kokous- ja seminaaritilat
Majoitus
Ravintola- ja juhlatilat

Suomen onnellisimmassa järvihotellissa kokouksetkaan eivät ole pakkopullaa! Hotellissamme on kahdeksan toimivaa, erilaista ja valoisaa kokoustilaa jopa 120 hengen ryhmille. Original Sokos Hotel Vaakunassa vietät mitä upeimmat juhlat.

Original Sokos Hotel Vaakunassa on kahdeksan modernia ja inspiroivaa kokoustilaa niin pienemmille kuin isommillekin ryhmille. Nykyaikaisella tekniikalla varustetut tilamme innostavat ideoimaan, ja kokoustarjoilumme kruunaavat tehokkaan päivän annin. Hotellimme sijainti takaa loistavat liikenneyhteydet pidemmänkin matkan takaa saapuville, ja kokouksen päätteeksi voit vaikka pyrähtää rennolle lenkille Vanajaveden rannalle tai lähteä nauttimaan Hämeenlinnan keskustan runsaasta kulttuuritarjonnasta.

Vaakunassa vietät myös juhlat, jotka muistetaan! On toiveenasi sitten kahden hengen illallinen tai yli 300 hengen tapahtuma, me olemme apunasi. Hotellissamme onnistuvat niin perhejuhlat, vuosijuhlat, yritysjuhlat, henkilöstötilaisuudet kuin ystäväjuhlatkin. Juhliesi onnistumisen takaa ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme, joka tekee työtään suurella sydämellä. Me haluamme pitää hyvää huolta sinusta ja muista juhlavieraista; me haluamme järjestää onnellisia juhlia!

Yhteystiedot:

Hämeenmaan Hotellit, myyntipalvelu
+358201234654
sales.hameenmaa@sok.fi