Metsänvartijan tila

Kokous- ja seminaaritilat
Majoitus
Ravintola- ja juhlatilat
Ulkotapahtumapaikat

Metsänvartijan Tila on mitä mainioin kokouspaikka. Kokoustilat sijaitsevat kokoustalo Karhulassa ja Punaisessa Tuvassa, jotka tarjoavat toimivat ja viihtyisät puitteet monenlaisiin kokoontumisiin. Metsänvartijan Tilan ympäristö huokuu perinteistä maalaisromantiikkaa ja tarjoaa näin puitteet idyllisiin juhliin häistä syntymäpäiviin.

Metsänvartijan Tilalla majoittuu jopa 40 hengen ryhmä viihtyisissä kahden hengen hotellihuoneissa, joissa on vuodesohva. Metsänvartijan Tilan 13 tilavaa hotellihuonetta sijaitsevat hirsisissä majoitusrakennuksissa luonnonkauniilla paikalla järven rannalla. Hotellihuoneissa majoittuvilla on käytössään oma, etelän suuntaan avautuva terassi, josta on näkymä Sääjärvelle.

Rantatalo on Metsänvartijan Tilan tyylikäs ja viihtyisä ravintolatila, joka mahdollistaa tilaisuuden 50 hengelle. Rantatalossa on tilaa ruokailla ja viettää aikaa yhdessä vain omalla porukalla. Tilan keittiö tarjoaa kokouksille ja juhlille teemaan sopivat tarjoilut, jotka on valmistettu ammattitaidolla, hyvällä maulla ja aina ensiluokkaisista raaka-aineista.

Metsänvartilan Tilan päärakennuksessa vietätte monipuoliset juhlat ja tilaisuudet. Punaisen Tuvan pienessä kokoustilassa ajatus juoksee. Kokoustila Karhula tarjoaa tilat jopa 60 hengelle. Toimii hyvin myös liikunta- ja hyvinvointitilana. Ruokapalvelut nautitaan tunnelmallisessa päärakennuksessa.
Yhteystiedot:

Vanajanlinna Myyntipalvelu
+35836102200
vanajanlinna@vanajanlinna.fi