Katajistonranta

Kokous- ja seminaaritilat
Näyttely- ja messutilat
Ravintola- ja juhlatilat
Tapahtuma- ja oheispalvelut
Ulkotapahtumapaikat

Katajistonranta sijaitsee luonnonkauniilla ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla paikalla Aulangolla Hämeenlinnassa, Vanajaveden äärellä. Monipuolinen ja muuntautuva tapahtuma-alue soveltuu yhtä lailla pienryhmän virkistyspäivään kuin tuhannen kävijän urheilutapahtumaankin.

Katajistonrannan 1830-luvulla rakennetussa kartanorakennuksessa järjestät joustavasti kokoukset, häät, virkistyspäivät ja pikkujoulut. Katajistonrannan Tapahtumalato on lisäksi vuokrattavissa kesäaikaisiin karkeloihin suuremmallekin ryhmälle. Katajistonrannan palvelut ja tilat ovat varattavissa ympäri vuoden.

Voit nauttia luontoliikunnasta niin vesillä, kuin Aulangon satumaisissa metsissä ja luonnonsuojelualueella. Meiltä voit myös vuokrata rantasaunoja paljuineen ja nauttia upeasta auringonlaskusta tai talvisesta tähtitaivaasta ystävien kanssa.

Aulangon upealla alueella sijaitsevassa kartanossa vietät niin pikkujoulut kuin kesäjuhlatkin. Tila yksityiskäytössänne. Olympiasaunan upeat auringonlaskut näyttäytyvät etenkin loppukesän aikanaan. Tapahtumalato on suosittu tapahtumapaikka kesäaikaan. Tapatumalato Katajistonranta
Yhteystiedot:

Katajistonranta Myyntipalvelu
+358444910076
myynti@katajistonranta.fi