Inkalan Kartano

Kokous- ja seminaaritilat
Majoitus
Ravintola- ja juhlatilat

Inkalan Kartano on hurmaava kokouspaikka, joka sijaitsee vanhan Härkätien läheisyydessä, Alajärven rannalla n. 12 km Hämeenlinnan keskustasta. Historiallinen miljöö ja moderni kokoustekniikka ovat oiva pari hyvien päätösten tekemiseen. Rakkaudella valmistettu lähiruoka kruunaa elämyksen.

Inkala tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisille kokouksille, virkistyspäiville ja saunailloille. Haluatko nauttia kartanon tunnelmasta, ja kokoustaa yläkerran isossa salissa vai mielummin tunnelmallisessa, yli 200 vuotta vanhassa Pakarituvassa? Kartanolla kokoustaa jopa 40 hlöä ja Pakaritupa on parhaimmillaan n. 10-20 hengen ryhmille.

Karhunpesän hirsihuvila taas tarjoaa tilat, jos haluatte olla täysin omassa rauhassa, metsän siimeksessä, mutta kuitenkin kartanon muiden palveluiden ja herkkupatojen läheisyydessä. Karhunpesä soveltuu n. 16 hengen kokouksille.

Väliohjelmaa luonnonrauhassa ja metsässä

Rentoudu Inkalan Kartanon luonnonrauhassa! Kartanoa ympäröi metsä, järvimaisema ja luontopolut. Hengähdä hetki kartanon puutarhassa. Poikkea metsään kävelylle. Virkisty souturetkellä. Tai ota omaa aikaa kaikessa rauhassa. Katsele, kuuntele ja ihastu.

Lisäksi yhteistyökumppanit järjestävät erikseen tilauksesta yhteistä ohjelmaa, muun muassa melomista, liikuntaa ja retkiä. Lähistöllä sijaitsee myös monta mielenkiintoista vierailukohdetta.

Savusaunan syleilystä järveen ja takaisin

Inkalan Kartanon suosituin illanviettopaikka on tietenkin Rantasauna ja Savusauna. Kaksi saunaa, saunatupa ja iso terassi Samettiset löylyt ja kylpypalju. Alajärven ranta ja grillimakkara. Raikas pulahdus järveen tai lempeä tuokio kylpypaljussa. Järvimaisema ja katettu terassi. Saunatupa ja takkatuli. Kaikki kohdallaan!

Tuhat tai vain yksi yö

Mökki metsän reunassa. Hirsitalo isommalle porukalle. Kämppäkaverien kanssa mummonkammariin. Kaikki onnistuvat Inkalan Kartanossa yöpyville. Lisäksi Inkalassa on monta muuta viihtyisää ja toimivaa yösijaa. Parhaimmillaan Inkalan kartano on noin 25 hengen majoittuville kokousryhmille.

  • Karhunpesässä on yösija 4–12 henkilölle
  • Pakarituvassa on majoitustilaa 3–5 henkilölle
  • Omenankukka-paritalossa on yösija 2–4 henkilölle
  • Merikarhu-luhtitalossa on majoitus 5–10 henkilölle
Inkalan Kartanon yläkerran iso Sali. Inkalan kartanon rantasauna Inkalan Kartano aittarakennus tarjoaa tiloja myös majoittumiseen. Alajärvessä voit pulahtaa niin kesällä kuin talvella_Inkalan Kartano.