Iloranta

Kokous- ja seminaaritilat
Majoitus
Ravintola- ja juhlatilat
Ulkotapahtumapaikat

Iloranta tarjoaa rauhaa ja keskittymistä luonnon rauhassa. Iloranta on täydellinen paikka kokoukselle, tiimipäivälle tai koulutukselle. Inspiroivat kokouspuitteet ja palautuminen luonnon lempeässä hiljaisuudessa takaavat kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä keholle että mielelle.

Iloranta tarjoaa yrityksille ja järjestöille elämykselliset puitteet yhdessä työskentelyyn ja keskittymiseen. Monipuoliset kokous- ja pienryhmätilamme motivoivat ja tukevat yhdessä tekemisen ilmapiiriä. Iloranta on lähellä, mutta silti sopivan kaukana kaupunkien kuhinasta. Historiallinen pihapiiri pitää henkilöstösi yhdessä paikassa, mutta tarjoaa silti mahdollisuuksia rauhoittumiseen ja keskittymiseen.

Kokouksen järjestäminen Ilorannassa on helppoa ja huoletonta. Huolehdimme tiloista, ruoasta, tarjoiluista ja tekniikasta, jotta voit keskittyä vain olennaiseen. Olipa suunnitelmissasi sitten päiväkokous tai useampia päiviä kestävä retriitti, Ilorannan idyllinen ympäristö tarjoaa henkilöstöllesi luonnon ja mielen rauhaa, jonka avulla innostava ilmapiiri syntyy kuin itsestään. Ilorannassa on loistavat puitteet myös juhlien järjestämiselle, olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, sukujuhlat tai vaikka hääpäivän vietto.

Ilorannan vanha päärakennus on palvellut asiakkaitaan vuosikymmenten ajan. Iloranta tarjoaa monipuolista tekemistä luonnossa ympäri vuoden. Iloranta ulkokuva Ilorannannasta löydät niin perinteisen rantasaunan kuin savusaunankin.
Yhteystiedot:

Iloranta Myyntipalvelu
+358503437770
myynti@iloranta.fi