HUK – Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri

Tapahtuma- ja oheispalvelut

HUK – Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri on Hämeenlinnan Kaupunginpuistossa, noin kahden kilometrin päässä keskustasta, sijaitseva kesäteatteri. Kesäteatterissa on nouseva katsomo ja se on kokonaan katettu. HUKin esitykset tarjoavat mahtavan ohjelmavaihtoehdon kesäisille kokouksille, kongresseille ja yritystapahtumille!

Kesällä 2023 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään huikea Dingo-musikaali. Se kertoo uskomattoman kiihkeän ja nopean menestystarinan, joka on osa suomirockin historiaa. Suomi koki jotain ainutlaatuista vuonna 1984, kun porilaisen Dingon Sinä ja minä -kappaleen musiikkivideo näytettiin Levyraadissa. Hysteria sai alkunsa ja rikkoi kaikki sen aikaiset konsertti- ja levymyyntiennätykset. Vuonna 1986 menestyskokoonpano ilmoitti hajoavansa. Uutinen oli niin suuri, että sitä käsiteltiin kaikkialla television uutisia ja ajankohtaisohjelmia myöten.

Dingo-musikaalissa ilmiötä käsitellään bändin keulahahmon Pertti ”Nipa” Neumannin kautta. Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Kaisa Kuikkaniemi ja Otto Kanerva. Ohjaus Otto Kanerva. Tarinan päähenkilöä esittää Joel Mäkinen. Muissa rooleissa nähdään mm. Eppu Salminen ja Sinikka Salminen. Mukana myös livebändi. Musiikin sovitus ja kapellimestari: Antti Vauramo. Esitykset 27.6.–19.8.2023, esitys kestää noin 2 tuntia 20 minuuttia sisältäen väliajan. Yli kahdenkymmenen henkilön ryhmät 35 € (peruslippu 39 €). Matkanjohtaja maksutta yli 30 henkilön ryhmässä.

Yhteystiedot:

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri
+358400409914
info@hukteatteri.fi