Hämeen linna

Kokous- ja seminaaritilat
Näyttely- ja messutilat
Ravintola- ja juhlatilat
Ulkotapahtumapaikat

Vanajaveden rannalla sijaitsevan Hämeen linnan paksujen muurien sisällä voit kokea aidon tunnelman samoissa huoneissa, joissa on eletty jo keskiajalla. Tunnelmallinen linna tarjoaa tiloja niin isoihin kuin pieniinkin tilaisuuksiin: voit varata yhden linnan saleista tai vaikka koko kerroksen juhla- tai kokouskäyttöön. Historialliset ja tunnelmalliset tilat tarjoavat takuulla erilaiset puitteet yritystilaisuuksien järjestämiseen. Tervetuloa viettämään ikimuistoiset juhlat tai kokoukset Hämeen linnassa!

Juhlatila Linnantupa on 60 hengen ravintolatila, joka on mahdollista varata tilausravintolalta yksityiskäyttöön. Tunnelmallinen ja historiallinen sali tarjoaa loistavat puitteet niin hääjuhlien kuin yritystilaisuuksienkin järjestämiseen. Monipuolinen ja takuulla mieleenpainuva tila taipuu moneen!

Kuninkaansali on linnan suuri juhlasali, jonka tunnelma on ainutlaatuinen. Tila sopii erinomaisesti mm. vihki- ja konserttitilaisuuksiin. Saliin mahtuu 110 henkeä. Kruununleipomon upeat tilat ovat myös varattavissa yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Koko Linnan kattavat yksityistilaisuudet neuvotellaan erikseen.

Luentosali on jopa 120 hengen luentoihin, koulutuksiin, ja kokouksiin soveltuva tapahtumatila. Myös vallihautojen ympäröimät Linnanniemen piha-alueet tarjoavat mahtavat puitteet tilaisuuksille Vanajaveden rannalla. Piha-alueilla on juhlinut jopa 3000 ihmistä ruoka- ja juomatarjoilupisteineen, lounge-alueineen, terasseineen ja esiintymislavoineen.

Linnan luentosali tarjoaa tilat jopa 50 hengen kokouksille. Tunnelmallinen Linnantupa illanviettoihin ja ruokailuihin. Hämeen linna Kruununleipomo yhdistettynä Leivintupaan tarjoaa illallistilat jopa 200 hengen tilaisuuksille.
Yhteystiedot:

Suomen kansallismuseon kokous- ja juhlapalvelut
+358295336905
kokouspalvelut@kansallismuseo.fi