HämeBus

Tapahtuma- ja oheispalvelut

HämeBusilta löytyy siistiä kalustoa 8-paikkaisesta tilataksista aina 52-paikkaiseen turistibussiin. Olipa kyseessä lyhyt tai pitkä matka, pieni tai suurempi ryhmä, tarjoamme aina laadukkaan kuljetuksen ryhmällesi. Meiltä löytyy myös matkatoimistopalvelut, järjestämme itse sekä räätälöimme valmiillekin ryhmälle päiväretkiä sekä yön yli matkoja kotimaassa ja ulkomailla.

Taksiyrittäjänä aloittanut Joonas Nieminen on vuosien mittaan laajentanut toimintansa linja-autokuljetuksiin ja luonut toimivan perheyrityksen vaimonsa Miran kanssa. Tänä päivänä HämeBus on monipuolinen henkilökuljetusten moniosaaja, jolle hyvä asiakaspalvelu ja autojen siisteys on tärkein asia. Olemme paikallinen kumppanisi!

HämeBusin erikokoiset bussit liikkuvat ympäri Suomea, Pohjoismaita, Baltiaa sekä Eurooppaa. Invataksit kuljettavat matkustajia Kanta-Hämeen lisäksi myös muihin maakuntiin sekä mm. Helsinki-Vantaan lentokentälle ja satamiin.

Matkatoimisto HämeBus ValmisMatkat tuottaa hyväntuulisia valmismatkoja niin kuluttajille, yhdistyksille kuin yrityksillekin. Hatusen Liikenteet punaiset bussit ovat nykyään osa sinivalkoista HämeBus Oy:tä.

 

 

Hatusen Liikenne on osa HämeBusia HämeBusin pikkubussit HämeBus
Yhteystiedot:

Nieminen Joonas
+35 844 564 2937
joonas@hamebus.fi