Fenix Ohjelmapalvelut

Tapahtuma- ja oheispalvelut

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi! Toteutamme tapahtumanne laadukkaasti, vuosien kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla ja aina suurella sydämellä.

Tavoitteemme on olla ehtymätön ideapankki tapahtumanne kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Ryhmäkoot vaihtelevat 10 ja 1000 henkilön välillä – ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, oli kyseessä sitten ulkoilua kokouksen lomaan, virkistyspäivä, koko konsernin kick off tai viihteellinen ohjelmaosuus iltatilaisuuteen. Rakennamme myös toimivat varaohjelmat sisätiloihin sadesään varalle. Monipuolinen tarjontamme ja lähes 30 vuoden kokemus tapahtuma-alasta sekä saumaton yhteistyö eri kokouskohteiden kanssa takaavat laadukkaan ja onnistuneen tilaisuuden ryhmällenne.

Fenix Ohjepalvelut tulevat sinne missä ryhmäsi on. Fenix Ohjelmapalvelut tarjoavat niin luonto- kuin tiimipäiväohjelmia toiveidenne mukaan. Vesillä tai maalla - sinä valitset! Fenix Ohjelmapalveluilla on monipuolista ohjelmatarjontaa myös sisätiloihin.
Yhteystiedot:

Fenix Ohjelmapalvelut
+358445919799
info@fenixohjelmapalvelut.fi