Evon Rauha

Kokous- ja seminaaritilat
Majoitus
Ravintola- ja juhlatilat
Ulkotapahtumapaikat

Evon Rauha on ainutlaatuinen yksityinen 7 hehtaarin ja kolmen huvilan kokonaisuus Hämeenlinnassa, Evon retkeilyalueella 50–150 kilometrin päässä Etelä-Suomen kasvukeskuksista. Evon Rauha on erämaisesta riistantutkimusasemasta ympärivuotiseen matkailu- ja kokouskäyttöön saneerattu uniikki piilopaikka luonnon helmassa, mystisen metsälammen äärellä. Alueen saneeraus on valmistunut syksyllä 2019.

Evon Rauha tarjoaa poikkeuksellisen yksityisyyden erämaisen lammen äärellä, kaikilla nykyajan mukavuuksilla, ympäri vuoden. Evon Rauha soveltuu ympäri vuoden noin 20–100 henkilön tapahtumiin, joissa tärkeää on osallistujien oma rauha ja yksityisyys. Evon Rauhan kokonaisuus sisältää hulppean Evon Suuren Huvilan sekä kompaktit ja mukavat Evon Rantahuvilan ja Evon Riistahuvilan. Rantahuvilaa ja Riistahuvilaa vuokraamme myös yhtenä Evon Kaksikon kokonaisuutena. Alue mahdollistaa yhtä hyvin yritysten kokousten ja seminaarien kuin yksityisasiakkaiden juhlien, tapahtumien ja muiden bileiden järjestämisen. Leppoisan rauhallista lomailua unohtamatta!

Evon retkeilyalue Hämeenlinnassa on Etelä-Suomen luonnonkaunis helmi, jossa luonnon rauha ja yksityisyys yhdistyvät monipuoliseen majoitukseen ja kattaviin lisäpalveluihin. Evon Luonnon viisi majoitus- ja kokouskohdetta alueen sydämessä muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joka mahdollistaa ”koko Evon” vuokraamisen 50–100 henkilön yön yli -tapahtumien yksityiskäyttöön. Omassa rauhassa, kaikilla mukavuuksilla, ympäri vuoden!

Evon Rauhan tarjoaa yksityisyyttä lähes erämaamaastossa, kuitenkin lähellä Etelä-Suomen kasvukeskuksia. Evon Rauhan päärakennus. Evon Rauhan päärakennus tarjoaa erilaisia työskentelytiloja. Viihdy ja rentoudu Evolla.
Yhteystiedot:

Evon Luonto
+358207300888
info@evonluonto.fi