Talo Events

Tapahtuma- ja oheispalvelut

Ketterä ja kokenut Talo Events luo korkealaatuisia ja vaikuttavia tapahtumia, joiden keskiössä on asiakaskokemus. Meillä on näkemystä, kokemusta, ketteryyttä, luovuutta ja järjestelmällisyyttä tapahtumien toteuttamiseen kaikkialla Suomessa – myös Hämeenlinnassa!

Toteutamme kanssasi niin pienen kuin isonkin tapahtuman – joko avaimet käteen -periaatteella tai osatoteutuksena. Palveluihimme kuuluvat muun muassa seminaarit, sidosryhmätapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, kick offit, hyvinvointi- ja virkistyspäivät, avajaiset, lanseeraukset, messu- ja myyntitapahtumat, konsertit sekä kongressi- ja kokouspalvelut – tai mitkä tahansa yhdistelmät näistä. Tapahtumat toteutamme halutessasi osittain tai kokonaan virtuaalisesti, aina vastuullisuusnäkökulman huomioiden. Me olemme kokonaisvaltainen kumppanisi tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Talo Eventsiltä saat myös kongressipalvelut! Kongressipalvelu-yksikkömme (PCO) on erikoistunut sekä kansainvälisten että kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Kongressin järjestäminen on täynnä pieniä yksityiskohtia, joiden hyvä hoitaminen takaa tapahtumasi onnistumisen ja vieraidesi tyytyväisyyden. Vahva ammattitaitomme perustuu 30 vuoden kokemukseen alalta. Meidän periaatteenamme on, että asiakkaamme saavat mahdollisuuden keskittyä täysillä ohjelman ja laadukkaan sisällön rakentamiseen. Onnistumisemme tärkein mittari ovat pitkät asiakassuhteet.

 

Saunapäivä_Events Tampere Taiktatalvi_Events Tampere Yritysjuhlat_Events Tampere Events Tampere_Kummelit
Yhteystiedot:

Pesonen Anne
+358 40 905 2456
anne.pesonen@eventstampere.fi