Events Tampere

Tapahtuma- ja oheispalvelut

Ketterä ja kokenut tapahtumatoimisto Events Tampere luo korkealaatuisia ja vaikuttavia tapahtumia, joiden keskiössä on asiakaskokemus. Osana Events Tamperetta toimii tieteellisten kongressien ja kokousten järjestämiseen erikoistunut kongressipalvelutoimisto Tavicon. Ja vaikka nimessämme onkin Tampere, teemme tapahtumia kaikkialla Suomessa – myös Hämeenlinnassa!

Events Tampere toteuttaa kanssasi niin pienen kuin isonkin tapahtuman – joko avaimet käteen -periaatteella tai osatoteutuksena. Palveluihimme kuuluvat mm. seminaarit, sidosryhmätapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, kick offit, hyvinvointi- ja virkistyspäivät, avajaiset, lanseeraukset, messu- ja myyntitapahtumat, konsertit sekä kongressi- ja kokouspalvelut – tai mitkä tahansa yhdistelmät näistä. Tapahtumat toteutamme halutessasi osittain tai kokonaan virtuaalisesti, ja aina vastuullisuusnäkökulman huomioiden. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kongressipalvelutoimisto Tavicon on erikoistunut sekä kansainvälisten että kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Kongressin järjestäminen on täynnä pieniä yksityiskohtia, joiden hyvä hoitaminen takaa tapahtumasi onnistumisen ja vieraidesi tyytyväisyyden. Meillä Taviconissa periaatteenamme on, että asiakkaamme saavat mahdollisuuden keskittyä täysillä ohjelman ja laadukkaan sisällön rakentamiseen. Onnistumisemme tärkein mittari ovat pitkät asiakassuhteet.

 

Saunapäivä_Events Tampere Taiktatalvi_Events Tampere Yritysjuhlat_Events Tampere Events Tampere_Kummelit
Yhteystiedot:

Pesonen Anne
+358 40 905 2456
anne.pesonen@eventstampere.fi